Onderhoud

Onderhoud in alle soorten en maten

Onder invloed van de seizoenen is een tuin voortdurend in beweging. Dat vraag om constante begeleiding. Om optimaal van uw tuin te blijven genieten, dient deze minimaal twee keer per jaar goed onderhanden genomen te worden. Door bijvoorbeeld een voor of- en een najaar/winterbeurt voor u uit te voeren met de daarbij behorende bemesting.

De ene tuin vereist daarbij meer onderhoud dan de de andere tuin.

Geheel in overeenstemming met de eisen die de tuin stelt of de wensen die u zelf heeft kunt u het onderhoud van uw tuin aan ons toevertrouwen.

U kunt ons inschakelen voor het totale onderhoud van uw tuin, gebruik maken van onze kennis en ervaring voor de meer specialistische werkzaamheden. Zoals hagen snoeien of bijvoorbeeld buxus knippen. Maar ook uw gazon kunnen wij wekelijks maaien of wat dacht u van onze vakantieservice..

Voorjaar, zomer, najaar of winter de tuin is constant in beweging. Een tuin die verkeert in goede conditie zal altijd in het oog springen. Door de juiste verzorging realiseren wij dit voor u. Laten we eerlijk zijn, wanneer de natuur zijn gang gaat, is de tuin zo weer verwilderd. Een mooie tuin moet een mooie tuin blijven. Samen met u maken we een passend onderhoudsplan zodat uw tuin er alle seizoenen er verzorgd uitziet en u dus alle tijd heeft om er van te genieten. Het onderhoud kan op contractbasis of tegen uurtarief.

Kortom om uw tuin in topconditie te houden, is onderhoud noodzakelijk.

Regelmatig onderhoud; om de 4 á 6 weken. Op basis van contract met alle werkzaamheden duidelijk omschreven.

Voor-en najaarsbeurt; Snoeien, spitten,bemesten van gazon of border, plantwerk, scheuren van vaste beplanting bladruimen.

Vakantieservice; Wanneer u van uw vakantie geniet, kunnen wij zorgdragen voor uw tuin. Bijvoorbeeld uw gazon wekelijks maaien.

Eenmalig onderhoud; Snoeien, graskanten steken, gras maaien ( met zitmaaier of handmaaier), verzorgen van uw gazon bijvoorbeeld verticuteren , bemesten, bestrating schoonmaken, dakgoten schoon houden van blad, haag knippen,of eenmalige snoeibeurt van uw tuin, stobbe frezen, kappen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we de situatie bekijken en een passend onderhoudsplan voor uw tuin opstellen.

Share
 

Facebook